Kaj so 100% razvejane čiste aminokisline (BCAA)?

Čiste razvejane aminokisline (BCAA) v prehrani športnika in rekreativca

100% čiste razvejane aminokisline BCAA  so za človeško telo esencialne aminokisline, saj jih naše telo ne more proizvesti samo. Zato jih je v telo v čisti obliki najbolje vnesti s kvalitetnimi prehranskimi dopolnili.

100% čiste razvejane aminokisline BCAA so za človeško telo esencialne aminokisline, saj jih naše telo ne more proizvesti samo. Zato jih je v telo v čisti obliki najbolje vnesti s kvalitetnimi prehranskimi dopolnili.

Čiste BCAA aminokisline v prahu vsebujejo le 100% razvejane aminokisline BCAA (branched chained amino acid)  in so brez kakršnih koli umetnih dodatkov, ki lahko škodujejo zdravju.

Za BCAA lahko rečemo, da so za človeško telo esencialne aminokisline, saj jih naše telo ne more proizvesti samo, zato jih je v telo v čisti obliki najbolje vnesti s kvalitetnimi prehranskimi dopolnili.

Zmanjšujejo občutek utrujenosti med vadbo.

Ko želimo zmanjšati delež odvečne maščobe, pospešijo proces in zaščitijo mišice pred razgradnjo.

Omogočajo večjo intenzivnost vadbe in s tem hitrejšo preobrazbo.

Omogočijo kvalitetno regeneracijo in s tem želen napredek.

V času, ko smo telesno aktivni lahko naredimo ogromno za super napredek ali pa izničimo veliko truda, ki smo ga vložili v preobrazbo tekom dneva. Če telesa pravilno ne pripravimo na trening se lahko zgodi, da uničuje samo sebe.

Tekom vadbe telo za nemoteno delovanje in nemoten dotok energije koristi tri različne sisteme. Poleg ogljikovih hidratov in maščob zaradi napora, organizem poseže tudi po razvejanih aminokislinah ali krajše BCAA (Branched Chain Amino Acid).

Te aminokisline (BCAA) so osnovni gradnik beljakovin, ki so sestavni del vsake vaše mišice. In kaj se zgodi, če v času treninga ni na voljo dovolj aminokislin, ki jih potrebujete za odličen trening?

Zgodi se, da organizem za nemoteno delovanje začne z razgradnjo mišic, saj je to način, da si zagotovi zadostno mero aminokislin.

Namesto, da bi oblikovali čvrsto, fit postavo ob neprimerni pripravi škodujemo lastnemu telesu in nevede znižujemo delež mišične mase. Mišice so glavni porabnik energije v našem telesu, ki jo organizem velikokrat črpa prav iz odvečnih maščobnih oblog (s tem škodimo sami sebi).

Da se temu procesu po hitrem postopku izognemo in da uspešno oblikujemo svoje mišice pri tem pa zavarujemo sebe, je primerno uživanje 100% razvejanih aminokislin BCAA (branched chained amino acid) ter so brez kakršnih koli umetnih dodatkov, ki lahko škodujejo zdravju.

Za BCAA lahko rečemo, da so za človeško telo esencialne aminokisline, saj jih naše telo ne more proizvesti samo, zato jih je v telo v čisti obliki najbolje vnesti s kvalitetnimi prehranskimi dopolnili.

Izdelek je namenjen vsem, ki želite učvrstiti postavo, se želite znebiti maščobnih blazinic brez izgubljanja mišične mase ali enostavno zaščititi mišice pred razgradnjo.

100% čiste BCAA aminokisline v prahu iz Bionutrisa lahko naročite tukaj.