Bionutris 100% BCAA aminokisline v prahu

20 eur/kg

Izdelek Bionutris 100% BCAA aminokisline v prahu vsebuje esencialne aminokisline z razvejano verižno zgradbo v idealnem razmerju (L-levcin:L-izolevcin:L-valin = 2:1:1).

Omenjene aminokisline imenujemo esencialne zato, ker jih telo samo ne more sintetizirati in jih moramo vanj vnesti s prehrano

Izdelek je v obliki čistega instant praška za pripravo napitka pred in po treningu  Bionutris 100% BCAA  aminokisline v prahu vsebujejo čiste aminokisline, ki omogočajo boljši trening in hitrejšo regeneracijo.

Za takojšnjo topnost v tekočinah in hitro absorpcijo so Bionutris 100% BCAA  aminokisline v obliki instantiziranega  praška.

Dodatek esencialnih aminokislin z razvejano verižno zgradbo (BCAA) L-levcin, L-izolevcin in L-valin daje osnovo  za izgradnjo L-alanina.

Za boljši učinek priporočamo kombinacijo siroktinih beljakovin in maltodekstrina z dodatkom Bionutris 100% BCAA aminokisline v prahu

Uporaba

5 g (1 čajna žlička) Bionutris 100% BCAA aminokisline v prahuraztopite v 200 ml vode in napitek uživajte pred in med treningom. Prav tako lahko 5 g  Bionutris 100% BCAA aminokisline v prahu   dodate v napitek po treningu (optimalen je napitek iz sirotkinih beljakovin ter maltodekstrina).

Cena 1 kg =20€

Bionutris 100% BCAA aminokisline v prahu vsebujejo le 100% razvejane aminokisline BCAA (branched chained amino acid) ter so brez kakršnih koli umetnih dodatkov, ki lahko škodujejo zdravju. Za BCAA lahko rečemo, da so za človeško telo esencialne aminokisline, saj jih naše telo ne more proizvesti samo, zato jih je v telo v čisti obliki najbolje vnesti s kvalitetnimi prehranskimi dopolnili.

  • Zmanjšujejo občutek utrujenosti med vadbo.
  • Ko želimo zmanjšati delež odvečne maščobe, pospešijo proces in zaščitijo mišice pred razgradnjo.
  • Omogočajo večjo intenzivnost vadbe in s tem hitrejšo preobrazbo.
  • Omogočijo kvalitetno regeneracijo in s tem želen napredek.

V času, ko smo telesno aktivni lahko naredimo ogromno za super napredek ali pa izničimo veliko truda, ki smo ga vložili v preobrazbo tekom dneva. Če telesa pravilno ne pripravimo na trening se lahko zgodi, da uničuje samo sebe.

Tekom vadbe telo za nemoteno delovanje in nemoten dotok energije koristi tri različne sisteme. Poleg ogljikovih hidratov in maščob zaradi napora, organizem poseže tudi po razvejanih aminokislinah ali krajše BCAA (Branched-Chain Amino Acid).

Te aminokisline (BCAA) so osnovni gradnik beljakovin, ki so sestavni del vsake vaše mišice. In kaj se zgodi, če v času treninga ni na voljo dovolj aminokislin, ki jih potrebujete za odličen trening? Zgodi se, da organizem za nemoteno delovanje začne z razgradnjo mišic, saj je to način, da si zagotovi zadostno mero aminokislin.

Namesto, da bi oblikovali čvrsto, fit postavo ob neprimerni pripravi škodujemo lastnemu telesu in nevede znižujemo delež mišične mase. Mišice so glavni porabnik energije v našem telesu, ki jo organizem velikokrat črpa prav iz odvečnih maščobnih oblog (s tem škodimo sami sebi). Da se temu procesu po hitrem postopku izognemo in da uspešno oblikujemo svoje mišice pri tem pa zavarujemo sebe, je primerno uživanje

vsebujejo le 100% razvejane aminokisline BCAA (branched chained amino acid) ter so brez kakršnih koli umetnih dodatkov, ki lahko škodujejo zdravju. Za BCAA lahko rečemo, da so za človeško telo esencialne aminokisline, saj jih naše telo ne more proizvesti samo, zato jih je v telo v čisti obliki najbolje vnesti s kvalitetnimi prehranskimi dopolnili. Izdelek je namenjen vsem, ki želite učvrstiti postavo, se želite znebiti maščobnih blazinic brez izgubljanja mišične mase ali enostavno zaščititi mišice pred razgradnjo.

Bionutris 100% BCAA aminokisline v prahu so primerne za vse športnike od rekreativnih do profesionalnih. BREZ MAŠČOB,  BREZ OGLJIKOVIH HIDRATOV in BREZ GLUTENA

Sestavine:100% razvejane aminokisline (L-levcin 54% L-izolevcin 27%, L-valin, razmerje 2:1:1), brez dodatkov, brez polnil, brez arom, instantizirane

Količina: 1 kg