Zaščitna maska proti alergenom iz zraka

Sproščeno v pomlad z masko proti alergenom iz okolja

Zaščitna maska proti alergenom iz zraka, omogoča vaši družini sproščene izlete v naravo brez neprijetnosti, ki so jih dosedaj povzročali različni delci in hlapne snovi iz okolja.

Zaščitna maska proti alergenom iz okolja, ščiti vas in vašo družino in omogoča brezskrbne izlete v naravo. Maska proti alergenom iz okolja zadržuje cvetni prah, prašne delce, živalske dlake in odmrlo kožo živali.

Masko smo razvili z mislijo na preobčutljive posameznike, ki jim škodijo tako prašni kot tudi hlapni delci iz okolja, ki povzročajo neprijetne alergijske reakcije.

Občutljivost na kemične hlapne snovi in trdne delce v zraku, ki povzročajo alergijske reakcije pri določenih ljudeh, je lahko popolnoma izčrpavajoča. Kemikalije in delci, ki povzročajo izčrpavajoče simptome niso redki in nas pogosto obdajajo v vsakdanjem okolju. Čistilna sredstva, dišave, barve, cigaretni dim, cvetni prah, živalske dlake in odmrla koža živalij, mehčalci in pralni praški,  imajo lahko resne posledice za dobro počutje, še posebej če ste občutljivi na kemikalije ali emisije trdnih delcev v zraku.

Vsi materiali, uporabljeni  pri izdelavi antialergijske  maske  so inertni in ne povzročajo alergijskih reakcij. Maska je narejena iz ultra lahkega materiala. Ventili Techno ™ so izdelanI iz polipropilena, membrane pa so izdelane iz  silikona, ki se uporablja v medicini. Hepa Filter ™  je prav tako izdelan iz polipropilena in  filtrira fine, submikronske delce, ki jih vdihavamo  (manj kot 1mikron velikosti).

Za navedene pozitivne vidike uporabe antialergijske maske, skupaj z učinkovitostjo in udobjem nošenja, so naše maske prejele nagrado Allergy Friendly Product, ki jo podeljuje Angleška fundacija za boj proti alergijam.


Opomba: Ta maska se ne sme uporabljati za industrijsko uporabo, kjer se zahtevajo zaščitna sredstva v skladu z evropsko direktivo 89/686 ali 89/656.

Lastnosti:

Odobrena s strani Angleške fundacije za boj  proti alergijam

Mehka, lahka  in udobna za  nošenje
Na voljo v štirih velikostih (XL, L, M, S)
Hepa filter zadrži mikrodelce  (veliki manj kot 1 mikron, manjši od PM1)
dva ventila za izdih
ne vsebuje lateksa

Prednosti:

Učinkovitost potrjena s strani zunanjega organa
Udobna in prilagodljiva obrazu
Učinkovita filtracija prašnih delcev
Toploto in vodno paro izdihanega zraka sprosti skozi ventile
Hipoalergeni materiali

Nizka upornost pri dihanju

Primerna za

Čiščenje hiše
Delo v prahu
Menjavo posteljnine
Vrtnarjenje
Nego domačih živali
Hojo in tek v naravi
Jahanje
Športni trening